Εταιρίες Courier συνεργαζόμενες με το e-brand.gr

ACS , Τσιτσάνη Βασίλη 41, Τρίκαλα, 42132,

Γενικη Ταχυδρομική, Πτολεμαίου 6, 421 00 Τρίκαλα Τρικάλων , 2431079899

Για αποστολή με courier από το e-brand.gr υπάρχει χρέωση μεταφορικών 4.00€ (με ΦΠΑ) για δέματα έως 2 κιλά (συνήθως 4 κινήτα τηλέφωνα). Η Αντικαταβολή είναι 4.00€*.

Για περιοχές οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως ΔΠ (Δυσπρόσιτες Περιοχές) ο πελάτης θα ενημερώνεται για την επιπλέον επιβάρυνση στα μεταφορικά.

Για δέματα που ξεπερνούν τα 2 κιλά σε βάρος ισχύει επιπλέον αύξηση των μεταφορικών κατά 2.00€ ανά κιλό.

Εφόσον επιθυμείτε να γίνει παράδοση του δέματος Σάββατο υπάρχει έξτρα χρέωση 3.00€ (με ΦΠΑ) ανά δέμα.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται αυθημερόν, εφόσον η παραγγελία έχει γίνει και επιβεβαιωθεί έως τις 15:00 για τις καθημερινές και το προϊόν ειναι χαρακτηρισμένο ως Διαθέσιμο.

Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 48 ωρών από την στιγμή που θα αποσταλεί από την εταιρεία, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές εξαρτάται από τα δρομολογία των τοπικών γραφείων courier.

Εκτός από την δυνατότητα που σας δίνει το e-brand.gr να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέσα από το status link που βρίσκεται στο e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της αποστολής μέσα απο το site της μεταφορικής εταιρείας με την οποία έγινε η αποστολή του προϊόντος και πιο συγκεκριμένα:

– ACS On-Line στο site της εταιρείας www.accscourier.net συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής στην φόρμα “Αναζήτηση Δέματος”

– Γενική Ταχυδρομική Courier A.E.E. On-Line στο site της εταιρείας www.taxydromiki.gr συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής στην φόρμα “Αναζήτηση Δέματος”.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλέφωνα της εταιρείας (2431021002) είτε με mail στο info@e-brand.gr.

*Η αντικαταβολή 4€ ισχύει για ορισμένες κατηγορίες προϊόντων, ενώ για άλλες κατηγορίες ισχύει χρέωση αντικαταβολής 2€, ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος.