Την γραμμή εκίνησης για τον νέο αγώνα δρόμου παρουσίασης των καινούργιων έξυπνων κινητών τηλεφώνων σηματοδοτεί το 2018 για τους κολοσσούς της τεχνολογίας.
Μια από τις γνωστότερες εκθέσεις τεχνολογίας άνοιξε τις πύλες της, προ λίγων ημερών, στο Λας Βέγκας καταφέρνοντας για άλλη μια φορά να εντυπωσιάσει με τις τελευταίες εξελίξεις τεχνολογίας και τα πιο trendy gadget παγκοσμίως.
Από τη στιγμή που ο Richard Yu επιβεβαίωσε ότι το Huawei Mate 10 θα είναι σειρά συσκευών, θεωρήσαμε δεδομένο ότι μία από αυτές τις εκδόσεις θα φέρει την ονομασία Lite. Πριν από λίγο, και για ακόμα μία φορά χάριν στον Evan Blass, ήρθαν στη δημοσιότητα όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για το Huawei Mate 10 Lite, μαζί με την τιμή και το επίσημο render. Όπως αποκαλύπτει ο @evleaks, το Huawei Mate 10 Lite θα διαθέτει οθόνη 5.9” Full HD+ FullView (2160
Από την Νότια Κορέα θα ξεκινήσει η LG, αυτή την εβδομάδα, τη διάθεση του νέου LG V30 smartphone στους καταναλωτές και θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του στη Βόρεια Αμερική, στην Ευρώπη και άλλες κύριες αγορές, σε παγκόσμιο επίπεδο, τις ερχόμενες ημέρες και εβδομάδες.
Οι προσκλήσεις της Google για την επικείμενη παρουσίαση της 4ης Οκτωβρίου έχουν μοιραστεί, αλλά μια μεγάλη διαρροή έχει βγάλει στη δημοσιότητα όλες τις συσκευές που θα παρουσιαστούν στο event και φυσικά από αυτές δεν λείπουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, τα Pixel 2 και Pixel 2 XL.