Πότε έρχονται τα νέα smartphones

Πότε έρχονται τα νέα smartphones

Την γραμμή εκίνησης για τον νέο αγώνα δρόμου παρουσίασης των καινούργιων έξυπνων κινητών τηλεφώνων σηματοδοτεί το 2018 για τους κολοσσούς της τεχνολογίας. Ήδη από τις τελευταίες ημέρες του 2017 έβαζαν τις τελευταίες πινελιές στις συσκευές που θα μας συστήσουν το 2018. Σύμφωνα μάλιστα με ένα πρόσφατο γράφημα που διέρρευσε στον διεθνή τύπο έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του τι πρόκειται να παρουσιαστεί και πότε.

Ο Νοτιοκορεατικός κολοσσός της Samsung, αναμένεται να παρουσιάσει το νέο Galaxy S9 και S9 Plus το Φεβρουάριο, την ίδια περίοδο που θα παρουσιαστεί και G7 και το G7 Plus της LG, το Samsung Galaxy Note 9. Σύμφωνα με το έντυπο που διέρρευσε και δημοσιεύτηκε αρχικά στην διαδικτυακή πλατφόρμα της Weibo και αργότερα στον ιστότοπο Gizmo China, το V40 της LG, καθώς και το Galaxy Note 9 θα παρουσιαστούν στο κοινό τον Σεπτέμβριο ενώ το Pixel 3 και το Pixel 3 XL της Google ένα μήνα αργότερα, τον Οκτώβριο.

Το έγγραφο περιλαμβάνει αυτές τις τρεις εταιρείες αφού στα νέα τους κινητά τηλέφωνα και οι τρεις θα τρέχουν τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 845 της Qualcomm, σχεδιασμένο για smartphones υψηλής τεχνολογίας.

Ωστόσο πολλές από τις ημερομηνίες που αναφέρονται στη λίστα δεν αποτελούν έκπληξη για το κοινό, αφού έχουν διαρρεύσει πριν τον ερχομό του νέου χρόνου, όπως για παράδειγμα αυτή του Samsung Galaxy S9 και S9 Plus. Επιπλέον, τα χρονοδιαγράμματα παρουσίασης ορισμένων συσκευών είναι αρκετά προβλέψιμα, όπως για παράδειγμα αυτά της Samsung και της LG, οι οποίες συνηθίζουν να ανακοινώνουν τις νέες συσκευές τους κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress (MWC) στα τέλη Φεβρουαρίου.

Πηγή insider.gr